Hvad har jeg lavet?

Kargoteket har løst opgaver for Albertslund Kommune, Gerlev Idrætshøjskole, Center for Frivilligt Socialt Arbejde, Gladsaxe Kommune, Designbykalleshop, Frivilligcenter Herlev samt Stavnsklitfonden.

8. oktober 2019 holdt jeg sammen med Ia Brix Ohmann kurset Powerpointfri Zone.

Kurset sætter spot på, hvordan vi kan tilrettelægge arrangementer, kurser, møder osv. på nye måder og med fokus på de mange faser i arrangementet – ikke kun selve afviklingen.

Kontakt os for tilbud – vi tilpasser varighed og fokus til dit behov.

Æske
Trappetegning
Arrangementshjulstegning
Workshop

Sammen med Martine Munksø har jeg lavet en række Ide- og iværksætteraftener i Brønshøj. Deltagerne kommer med en god ide, som de undervejs får redskaber til at arbejde med og sparring på. Først og fremmest får de mulighed for at sige ideen højt og dele erfaringer med andre. Rammen er uhøjtidelig, og stemningen god og tillidsfuld – det forplanter sig til arbejdet med ideerne.

Ideerne spænder fra produkter, der skal udvikles, og bøger, der skal lanceres, til virksomheder, der skal løbes i gang, og fællesskaber, der skal etableres. En del af de mange ideer, der har været i spil, er nu blevet til virkelighed – nogle som fuldtidsbeskæftigelse, andre på hobbybasis. Men alle med stor passion og glæde!

Har du brug for en lignende proces, så kontakt mig

...og hvad siger kunderne?

Dorthe førte os trygt igennem processen frem mod en ny strategi for bestyrelsen på Gerlev Idrætshøjskole. Sammen fik vi planlagt mødeforløb, hvor Dorthe faciliterede workshops med både bestyrelse og medarbejdere samt stod for opsamlingerne mellem møderne, så vi som bestyrelse kunne koncentrere os om indholdet. Alt i alt en super hjælp.

Søren Præstholm, bestyrelsesformand på Gerlev Idrætshøjskole (strategiproces Gerlev Idrætshøjskole)

Alle der går med en tanke, en længsel eller en drøm om at gøre noget nyt i livet - tag med på næste Iværksætteraften sammen med Dorthe og Martine. Det er den skønneste ramme, en supergod proces og du kommer hjem fuld af energi, med stor klarhed og konkrete "todo’s" i lommen. Go go go!


Signe Kolmos, Engine Business Mentoring (Ide- og iværksætteraften i Designbykalleshop)

Dorthe har en helt særlig energi, som man oplever med det samme, hun træder ind i rummet. Den første ide eller tanke dukker op, og så er man i gang med den kreative proces. Dorthe omsætter sin omfattende viden og erfaringer med processer til seminarer og workshops, der giver mening for deltagerne, og som altid har et twist af det uventede. Hun tænker i omveje – altså hvilke nødvendige omveje kan få os derhen, hvor vi skal? Det hele sker med et højt fagligt niveau og med en høj etik. Jeg kan til enhver tid anbefale at samarbejde med Dorthe.

Rikke Røge Forchhammer, specialkonsulent, Borgercenter Handicap, Københavns Kommune

Jeg har samarbejdet med Dorthe gennem de seneste seks år. Dorthe er som sparringspartner åben, imødekommende, lyttende og interesseret. Udviklingsprocesser bliver tilgået let og ubesværet, og det er en fornøjelse af booste ideer, få nye initiativer sat i værk og sparre med hinanden undervejs i ideernes udfoldelsesproces.

Dorthe Christensen, Stavnsklit Bornholm (Sparring og udvikling af Stavnsklit)