Hvad har jeg lavet?

Kargoteket har løst opgaver for bl.a. DDS Stjernegruppen Odense, Sund By Netværket, Albertslund Kommune, Gerlev Idrætshøjskole, Center for Frivilligt Socialt Arbejde, Designbykalleshop, Frivilligcenter Herlev, Vallensbæk Kommune samt Stavnsklitfonden.

DDS-Stjernegruppe
DDS-Stjernegruppe

24.-25. oktober 2020 tilbragte jeg sammen med en flok ualmindeligt engagerede og ambitiøse mennesker i DDS Stjernegruppen i Odense. Jeg havde fornøjelsen af at facilitere gruppens visionsweekend, og der blev både delt fortællinger og billeder, udvekslet holdninger, lavet fremtidsscenarier og alt i alt leveret masser af input til visionen,
der skal lægge sporene for gruppens videre arbejde.

September 2020: Frivillighed på skoleskemaet. Vallensbæk Kommune er ambitiøse og bruger en hel uge med deres 8. klasser på et arbejde med frivillighed, designprocesser og samskabelse. Jeg havde fornøjelsen af at facilitere ide-udviklingsdagen sammen med en række andre facilitatorer - og en masse energiske unge mennesker, selvfølgelig

8. oktober 2019 holdt jeg sammen med Ia Brix Ohmann kurset Powerpointfri Zone.

Kurset sætter spot på, hvordan vi kan tilrettelægge arrangementer, kurser, møder osv. på nye måder og med fokus på de mange faser i arrangementet – ikke kun selve afviklingen.

Kontakt os for tilbud – vi tilpasser varighed og fokus til dit behov.

Æske
Trappetegning
Arrangementshjulstegning
Workshop

Sammen med Martine Munksø har jeg lavet en række Ide- og iværksætteraftener i Brønshøj. Deltagerne kommer med en god ide, som de undervejs får redskaber til at arbejde med og sparring på. Først og fremmest får de mulighed for at sige ideen højt og dele erfaringer med andre. Rammen er uhøjtidelig, og stemningen god og tillidsfuld – det forplanter sig til arbejdet med ideerne.

Ideerne spænder fra produkter, der skal udvikles, og bøger, der skal lanceres, til virksomheder, der skal løbes i gang, og fællesskaber, der skal etableres. En del af de mange ideer, der har været i spil, er nu blevet til virkelighed – nogle som fuldtidsbeskæftigelse, andre på hobbybasis. Men alle med stor passion og glæde!

Har du brug for en lignende proces, så kontakt mig

...og hvad siger kunderne?

"Stjernegruppen (Blå Spejder) i Odense er i gang med at udvikle en ny strategi, Vision 2030. I den forbindelse skulle vi bruge hjælp til at organisere, formidle og lede en visionsweekend. Vi havde fået anbefalet Dorthe Kargo, og blev alle superglade for Dorthes indsats. Dorthe var en glimrende hjælp til forberedelserne, og hun var en god og dynamisk diskussionsleder, der både formåede at få nye synspunkter frem og bygge bro over eksisterende.
Ved afslutningen var alle meget glade og frem for alt fulde af energi. Vi kan stærkt anbefale Dorthe!"

Claus Kastbjerg, gruppeleder, DDS Stjernegruppen Odense

"I arbejdet med Borgercenter Handicaps fremtidige strategi var oplægget, at borgere og civilsamfund skulle involveres.
Det var derfor oplagt at spørge Dorthe om at indgå i rollen som facilitator og medudvikler.
Dorthe har en bred palet af metoder til involvering og samskabelse,
og hun kaster sig gerne ud i at afprøve nye greb for at komme ud på de nødvendige omveje, som skaber nye indsigter og værdi for deltagerne og organisationen.
Københavns Kommune arbejder med FNs verdensmål, og WHO’s seks P’er lå som metodisk fundament for processen,
hvor der var fokus på steder, mennesker, deltagelse og værdi på flere bundlinjer. Dorthe bidrog som tovholder på flere arbejdsfællesskaber i en periode fra juni til oktober 2020.
Dorthe er fabelagtig til at reflektere undervejs i processen, oversætte og tilpasse, så alle bidrager og oplever sig set og hørt.
Desuden lykkes hun med som ”udefrakommende” at indgå i et velfungerende og positivt samspil med den øvrige organisation".

Kirstine M. Jørgensen, Borgercenter Handicap

Dorthe førte os trygt igennem processen frem mod en ny strategi for bestyrelsen på Gerlev Idrætshøjskole. Sammen fik vi planlagt mødeforløb, hvor Dorthe faciliterede workshops med både bestyrelse og medarbejdere samt stod for opsamlingerne mellem møderne, så vi som bestyrelse kunne koncentrere os om indholdet. Alt i alt en super hjælp.

Søren Præstholm, bestyrelsesformand på Gerlev Idrætshøjskole (strategiproces Gerlev Idrætshøjskole)

Alle der går med en tanke, en længsel eller en drøm om at gøre noget nyt i livet - tag med på næste Iværksætteraften sammen med Dorthe og Martine. Det er den skønneste ramme, en supergod proces og du kommer hjem fuld af energi, med stor klarhed og konkrete "todo’s" i lommen. Go go go!


Signe Kolmos, Engine Business Mentoring (Ide- og iværksætteraften i Designbykalleshop)

Dorthe har en helt særlig energi, som man oplever med det samme, hun træder ind i rummet. Den første ide eller tanke dukker op, og så er man i gang med den kreative proces. Dorthe omsætter sin omfattende viden og erfaringer med processer til seminarer og workshops, der giver mening for deltagerne, og som altid har et twist af det uventede. Hun tænker i omveje – altså hvilke nødvendige omveje kan få os derhen, hvor vi skal? Det hele sker med et højt fagligt niveau og med en høj etik. Jeg kan til enhver tid anbefale at samarbejde med Dorthe.

Rikke Røge Forchhammer, specialkonsulent, Borgercenter Handicap, Københavns Kommune

Jeg har samarbejdet med Dorthe gennem de seneste seks år. Dorthe er som sparringspartner åben, imødekommende, lyttende og interesseret. Udviklingsprocesser bliver tilgået let og ubesværet, og det er en fornøjelse af booste ideer, få nye initiativer sat i værk og sparre med hinanden undervejs i ideernes udfoldelsesproces.

Dorthe Christensen, Stavnsklit Bornholm (Sparring og udvikling af Stavnsklit)